Anlita Judith som föreläsare

 
Judith talare.png

Judith Wolst är entreprenör, digital strateg och författare. Hon har arbetat med internet och digitala frågor sedan 2005 och har lång erfarenhet av att arbeta med digitalt förändringsarbete i näringslivet.

Judith har bland annat grundat och varit VD för den tongivande digitala kommunikationsbyrån For Sure, arbetat som nyckelperson i två svenska valrörelser och ansvarat för den digitala utbildningen på Berghs School of Communication. Judith blev utsedd till Supertalang redan år 2009 och hon medverkar löpande i svensk media som digital expert. 

Som talare  presenterar Judith sina budskap på ett både lättbegripligt och underhållande sätt. Hennes styrka ligger i att blanda inspiration med konkreta och användbara verktyg för målgruppen hon föreläser för. 

Exempel på föreläsningar:

Digital Panik - vad innebär digitaliseringen och hur ska vi orka hänga med?

Vad innebär egentligen digitaliseringen och hur påverkar den oss? Begreppet digitalisering har idag blivit så allomfattande och komplext att inte ens den digitala experten har en överblick. Vad behöver man som ”vanlig dödlig” veta och hur ska vi orka hänga med? Judith avdramatiserar området och vågar lyfta rädsla och en känsla av förlorad kontroll som lätt kommer i tider av förändring.

 

Hur digitaliseringen påverkar människan, företagen och samhället

Digitaliseringen handlar inte bara om teknik utan om förändrade beteenden och om det skifte som just nu sker i vårt samhälle. Det mesta pekar på att allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och dessutom i en allt snabbare takt. Judith går på ett konkret sätt igenom den förändringsresa som har ägt rum, vart framtidskompassen pekar och vilka krav det ställer på människan och företagen.

 

7 digitala trender som påverkar företagen och människan

Vilka trender är det som formar framtiden och som företag behöver anpassa sig efter? Judith Wolst går igenom sju aktuella områden såsom AI, blockedjor och Internet of things (IoT) - visar var vi står idag och vad vi behöver veta för att stå rustade framöver.

 

Digital strategi - från tanke till action!

En digital strategi definierar hur organisationer bäst navigerar utifrån förändrade affärsmodeller, kundbehov och beteenden. Vad är en digital strategi, hur definierar vi den bäst och vad behöver vi göra för att den ska leda till handling och inte stanna i skrivbordslådan? Som digital strateg delar Judith med sig av sina erfarenheter och ger konkreta råd.

 

Kraftfull kommunikation i en digital värld

Vi lever i en tid av informationsöverflöd där vi ständigt behöver ha färska kunskaper kring hur vi bäst når ut. Som erfaren kommunikatör ger Judith en presentation över aktuella mekanismer och hur vi måste jobba för att få synlighet i digitala kanaler. Judith avslutar med fem konkreta tips för kommunikatörer.

 

Skräddarsydda upplägg

Judiths föreläsningar riktar sig till grupper av både mindre och större storlek. Hon skräddarsyr sina dragningar efter målgruppen så att exempel och rekommendationer bli så användbara som möjligt. Judith håller även i workshops och är utbildad facilitator av innovationsprocesser från Hyper Island.

 

Kontakt för offertförfrågan

Kontakta Judith för att vidare diskussion och offert

 
 
Namn *
Namn